RECUPERATORI SI DETECTIVI

Blackwater Intelligence nu efectueaza recuperari de creante. Detectivii nostri ajuta doar la identificarea bunurilor care pot fi executate de un executor judecatoresc. In acest sens, de mai multe ori am trimis detectivi pe urmele banilor ascunsi de escrocii care profitasera de buna credinta

a unor firme mari si dadusera gauri de milioane de euro.

Un afacerist a apelat la noi dupa ce fusese victima unui astfel de escroc, iar dupa intalnirea preliminara, detectivul care s-a ocupat de caz era foarte rezervat cu privire la posibilele rezultate. Investigatiile preliminare facute de o echipa de detectivi au intarit parerea ca escrocul ascunsese bine banii.

A urmat o munca de Sisif in care detectivii au luat la verificat actuale si foste adrese, parteneri de afaceri, firme la care escrocul fusese actionar si firme la care el inca mai figura ca actionar. Intr-un final, am descoperit un var al escrocului.

Persoana simpla, de la tara, acesta a vorbit cu detectivii nostri in vreme ce camerele video disimulate inregistrau adunand probe pentru clientul nostru. „Varul” ne-a povestit cum creste el gainile intr-o mirifica localitate din muntii Apuseni. Ne-a mai spus ca are chiar si o vaca si, ceea ce a fost esential pentru caz, a fost extrem de mirat cand l-am intrebat de cele doua firme la care este administrator si despre casele pe care le detine in Bucuresti.

Detectivii au aflat apoi ca persoana vizata de ei isi deruleaza afacerile legale prin intermediul varului sau care este semi-analfabet si care este bucuros ca poate sa isi ajute varul.

In cateva zile probele detectivilor au ajuns in instanta de judecata, iar bunurile ascunse de escroc pe numele varului sau de la tara au fost puse sub sechestru fiind executate ulterior in baza unei sentinte judecatoresti.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *