DETECTIVI IN AFACERI

Blackwater Intelligence se preocupa intens de securizarea afacerilor pe care le fac toti clientii sai. In ultima perioada, din cauza crizei financiare, tot mai multi oameni de afaceri incep sa fie „atacati” de retele de escroci foarte bine puse la punct. In acelasi timp, firme serioase nu pot tine ritmul si in acest fel creeaza prejudicii altor firme. Si aici, detectivii sunt nevoiti sa acopere doua tronsoane pentru a proteja afacerile clientilor lor.

Pe de o parte este vorba de prevenire, iar pe de alta parte este vorba de investigatiile necesare dupa ce o firma a fost deja prejudiciata. Din punctul de vedere al prevenirii, detectivii sunt gata sa verifice repede orice nou partener de afaceri pentru a putea sa puna la dispozitia clientilor toate datele necesare si recomandari pertinente. Prin aceste verificari se stabileste daca o firma poate fi considerata serioasa sau daca un vechi partener de afaceri nu a inceput sa aiba probleme. Avantajul acestor verificari este dat de pret, costul prevenirii fiind in mod evident mult mai mic decat cel al tratarii unei probleme. 

Protejata afacerea ta

In ceea ce priveste o eventuala ancheta legata de recuperarea unui prejudiciu, detectivii au la dispozitie toate instrumentele si cunostiintele necesare pentru a identifica toate informatiile relevante intr-o astfel de situatie. Anchetele complexe cu dosare informative si supravegheri spectaculoase pot sa dea rezultate in cazul in care afacerea pe care o conduci a suferit o pierdere importnata

Dosarele complexe, filajul si consultarea bazelor de date dezvoltate in ani de zile ii ajuta pe detectivii Blackwater Intelligence sa ofere clientilor in timp extrem de scurt date si informatii care sa ii ajute real. Cu toate acestea, testele de integritate, dosarele de cadre sau testele de penetrare au ajutat firma sa se protejeze mult mai bine si sa nu ajunga in situatia in care sa necesite o interventie in forta.

In general, detectivii nostri recomanda ca masurile de preventie, mult mai ieftine, sa fie folosite intens pentru a nu fi nevoie de investigatii ample in cazul in care apar probleme.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *