Vicepreşedintele CJ Iaşi: Avem de-a face cu răzbunări politice

Camerele de supraveghere din birourile Consiliului Judeţean Iaşi fac parte dintr-un plan de răzbunare politică. Declaraţia a fost făcută de Constantin Adăscăliţei, unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Iaşi. Constantin Adăscăliţei este convins că diverşi adversari politici sau grupuri de interese au pus camerele de

supraveghere în biroul lui şi al colegului său Victor Chirilă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.  Adăscăliţei a mai spus că va cere demisia şefului poliţiei de ordine publică.

„Avem de-a face cu răzbunări politice. Nu am probleme dacă sunt urmărit pentru ca mi-am asumat calitatea de persoană publică. În Iaşi se conturează adversari politici grupuri de interese care acţionează în acest fel. Eu personal, mâine, voi cere demisia actualului şef al poliţiei de ordine publică care păzeşte sediul Consiliului Judeţean, care cred că avut cunoştinţă despre aceste implantări de camere video în birourile noastre. Un om politic e tot timpul urmărit. Eu sunt de 10 ani în politica locală şi nu am fost acuzat de nicio infracţiune”, a declarat Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Constantin Adăscăliţei spune că a fost chemat la DNA imediat după ce colegul său Victor Chirilă a descoperit camerele de supraveghere.

„Da, am fost chemat la DNA în timpul descoperilor ne-a invitat să stabilim anumite lucruri. Noi avem de stabilit care au fost paşii legali, dacă i-au parcurs domniile lor şi doi nu ni s-a comunicat nimic am descoperit dintr-un noroc . Probabil că şeful DNA Iaşi vedea în direct ce se întâmpla”, a declarat Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Realitatea TV

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *