Adina de la Heaven a pus detectivii pe urmele sotului

Adina, lidera trupei Heaven, parcurge un scandal de adulter, dupa ce l-a surprins pe Bogdan, sotul ei, in flagrant, cu ajutorul unei armate de detectivi particulari. Cei care au condus investigatia la cererea sexoasei cantarete spun ca Bogdan Pantea e un Don Juan in toata regula, cu multe “antecedente” pe linie. Poate cu rautate, o “fosta” a sa le-a declarat detectivilor ca Bogdan a umblat la un moment dat si cu o prostituata. Finalul

 a fost unul rupt din filme: Bogdan a fost urmarit in trafic si surprins intr-o parcare, in tandreturi cu o domnisoara…

“Ani la rand m-a mintit. De fiecare data cand ne probam onestitatea fata in fata, ma asigura ca nu-i nici o problema.

Relatia noastra s-a stricat in timp si a luat sfarsit brusc dupa ce am aflat ca Bogdan nu-mi mai era fidel. Mi-a fost greu sa fac ceea ce am facut, mi-a fost greu sa cred ca are pe altcineva. A trebuit sa aflu si sa infrunt adevarul cu ochii mei. Sa-l vad alaturi de cineva strain pe el, care inventa povesti despre presupuse aventuri ale mele ca sa-si apere vinovatia”, trateaza cu sinceritate debordanta Adina situatia ei actuala.

Ultimul episod al acestei telenovele stropite cu lacrimi s-a consumat la 15 august, cand, in urma actiunii de divort, Adina a redevenit Postelnicu.

Mai mult: Adina de la Heaven a pus detectivii pe urma sotului | Libertatea.ro

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *