Scandal cu spioni la Iaşi: şefii CJ, interceptaţi la serviciu

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă, susţine că este urmărit politic. Acesta a descoperit, miercuri, două sisteme de monitorizare, unul în biroul său, şi altul în biroul celuilalt vicepresedinte al Consiliului Judeţean, Constantin

Adăscăliţei.

Imediat după ce a anunţat poliţia în legatură cu acest caz, scrie Ziarul de Iaşi, Victor Chirilă a spus că a fost sunat de procurorul-şef al DNA Iaşi, Mihail Călin, care i-a solicitat să se prezinte joi dimineaţă, la ora 8:30, la sediul acestei instituţii.

„Mi-au spus ziariştii şi mi s-a părut că este o glumă. Apoi am văzut că problema este chiar serioasă. Bănuiesc că cei care au montat camerele au făcut-o peste tot. Instituţiile statului vor da explicaţiile necesare. Mă gândesc că poate nu s-au găsit chiar toate camerele.Cred că cei doi acuză că li s-au pus camere, şi atunci ei trebuie să dea explicaţii”, a declarat preşedintele CJ Iaşi, Costantin Simirad, la Realitatea TV, adăugând, totodată, că joi va chema instituţiile specializate să caute eventuale echipamente de supraveghere şi în biroul său.

Vicepresedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Victor Chirilă, este cercetat de procurori în dosarul Sex cu minore, alături de alte patru persoane. Chirila e bănuit de implicare în acest caz încă din toamna lui 2007.

Realitatea TV

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *