FILAJ PREMIUM

Pachetul de Filaj Premium oferit de detectivii Blackwater Intelligence este unul dintre cele mai profesionist realizate produse de pe piata. Echipe complexe de detectivi urmeaza sa urmareasca pentru dumneavoastra un subiect extrem de activ, care se deplaseaza foarte des si care ar  putea banui faptul ca este urmarit.

Pachetul Premium acopera tot cinci zile, iar activitatea medie pentru o zi este considerata a fi de 10 ore. Detectivii nu taxeaza depasirile de program de pana la doua ore pe zi. Acest produs se adreseaza cu precadere mediului de afaceri, dar poate fi folosit si pentru a rezolva probleme casnice sau sentimentale in cazul incare partenerul dumneavoastra este o persoana activa.

PACHETUL CONTINE:

–          5 zile x 8 ore supraveghere;

–          Descrierea activităților zilnice, a adreselor vizitate și a persoanelor

           cu care se întâlnește subiectul;

–          Fotografii elocvente referitoare la activitățile zilnice;

–          Filmari profesioniste ale momentelor operative

–          Schimbarea echipelor de filaj in functie de mediul de activitate

–          Identificari complexe ale terților( identitate, domiciliu, ocupație,

            autoturisme folosite, firme deținute etc.);

–          Susținerea rapoartelor în instanță, la solicitarea beneficiarului.

APLICABILITATE A FILAJULUI PREMIUM

– In cazul in care suspectati ca partenerul de viata va insala, iar activitatea sa este intensa banuind ca poate fi urmarit.

– Atunci cand vreti sa vedeti cum isi petrec orele de munca acei angajati care lucreaza mai mult „pe teren”, se deplaseaza foarte mult si poate banui ca este urmarit.

– Cand doriti sa vedeti cat de loial este un partener de afaceri, iar acesta are un program incarcat care include deplasari dese in oras. Se aplica Filajul Premium daca „vectorul” este suspicios si se asteapta sa fie urmarit.

– Cand incercati sa adunati informatii despre un posibil viitor partener de afaceri care are program intens, presarat cu deplasari in timpul carora subiectul filajului banuieste ca ar putea fi urmarit.

– Cand vreti sa vedeti care este anturajul copiilor dumneavoastra, daca acestia petrec foarte mult timp in oras si se deplaseaza des si este suspecios ca poate fi urmarit.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *