OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

Pentru clientii care au afaceri de anvergura si care nu au timp de control absolut, detectivii nostri au elaborat operatiunile sub acoperire. Produsul cumuleaza mai multe tehnici folosite de detectivi pentru a scoate adevarul la iveala. In fiecare proiect sunt implicati mai multi detectivi care reusesc sa se infiltreze in propria dumneavoastra firma, la cererea dumneavoastra, cu scopul de a descoperi daca cineva fura de la dumneavoastra.

 

Scopul operatiunilor sub acoperire este acela de a afla exact daca in interiorul propriei dumneavoastra companii s-au infiltrat persoane care sa actioneze subversiv. Operatiunile sub acoperire sunt gandite de detectivii nostri in asa fel incat sa scoata la iveala orice incercare de frauda provenita din interiorul propriei dumneavoastra companii.

Operatiuni sub acoperire 

Unul sau mai multi detectivi sunt angajati in interiorul firmei dumneavoastra si in cateva saptamani ei se vor integra perfect in peisaj. Ei se vor imprieteni cu angajatii, vor afla care sunt obiceiurile acestora si le vor castiga increderea. Detectivii folositi la operatiunile sub acoperire sunt pregatiti special pentru asta. Ei au studiat tehnici psihologice speciale si vor manipula mediul social in care se integreaza pentru a afla exact informatiile care ii intereseaza.

Detectivii vor afla daca exista grupuri care fura, daca exista angajati predispusi la coruptie sau daca exista persoane a caror competenta este sub media firmei. Ei vor urmarii un anume scop, impus de catre dumneavoastra, dar in acelasi timp urmeaza sa monitorizeze si alte aspecte relevante despre activitatea firmei dumneavoastra.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *