DEPISTARE MICROFOANE

In Romania s-au vandut anul trecut 34.000 de microfoane spion, 22.000 de camere video disimulate si 8.000 de microfoane GSM. Toate acestea au plecat din magazinele comerciantilor spre clienti care urmeaza sa le foloseasca la spionaj. Unii dintre acestia isi vor intesa casa pentru a se simti mai protejati, dar altii urmeaza sa plateze aceste dispozitive chiar in casa ta pentru a-ti calca in picioare intimitatea. O parte dintre aceste produse urmeaza sa ajunga in biroul tau pentru a-ti distruge afacerea.

Detectare microfoane

Detectivii nostri sunt gata sa intervina. Cea mai buna tehnica de pe piata pentru depistarea microfoanelor spion, a camerelor wirless sau a altor dispozitive ilegale de interceptare este pusa la dispozitia clientilor Blackwater Intelligence pentru a le proteja intimitatea.

Reusim sa depistam peste 1000 de modele de microfoane spion, camere wirless, camere pe fir, camere infrarosu, camere cu emisie prin reteaua electrica, dispozitive de interceptare a telefonului fix, etc. Experienta covarsitoare a detectivilor care urmeaza sa efectueze aceste operatiuni face ca identificarea microfoanelor spion si a celorlalte dispozitive ilegale de interceptare sa fie facuta in conditii de maxim profesionalism.

Operatiunile de deparazitare sunt extrem de importante pentru a te proteja de spionajul industrial, de santajistii care abia asteapta sa afla informatii confidentiale sau de alte amenintari. Descoperirea aparatelor prin care cineva incearca sa iti violeze intimitatea face parte din metodele de protectie contra scurgerii de informatii, iar detectivii nostri sunt printre cei mai bine pregatiti in acest sens.

Operatiunile de deparazitarea pot fi facute la cerere sau in cadrul unor programe speciale prin care detectivii nostri urmeaza sa securizeze biroul sau casa dumneavoastra saptamanal sau lunar.

Be First to Comment

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *