ANCHETE COMPLEXE

ANCHETE COMPLEXE

Blakwater Intelligence foloseste toate metodele si instrumentele existente pe piata de profil din Romania. Cu toate acestea, informatiile si abilitatea detectivilor nostri de a le obtine in timp real reprezinta atuul pentru care clientii din categoria premium apeleaza in special la noi. Dosarele informative reprezinta cele mai bune produse existente pe piata de profil si ne mandrim cu asta. Consideram ca nchetele reprezintă un produs premium care combină supravegherea cu adunarea de informatii si analiza atenta a acestora. 

FAMILIE PROTEJATA

FAMILIE PROTEJATA

Un alt tronson asupra caruia detectivii particulari de la Blackwater Intelligence se concentreaza este legat de protectia familiei. In afara de cazurile conjugale care sunt de notorietate, noi incercam sa oferim clientilor si solutii de nisa care sunt relativ noi pe piata din Romania, dar care insa au o mare cautare datorita necesitatii lor. Detectivii pot, spre exemplu sa fie folositi pentru supravegherea copiilor si evaluarea anturajului acestora.

DETECTIVI IN AFACERI

DETECTIVI IN AFACERI

Blackwater Intelligence se preocupa intens de securizarea afacerilor pe care le fac toti clientii sai. In ultima perioada, din cauza crizei financiare, tot mai multi oameni de afaceri incep sa fie "atacati" de retele de escroci foarte bine puse la punct. In acelasi timp, firme serioase nu pot tine ritmul si in acest fel creeaza prejudicii altor firme. Si aici, detectivii sunt nevoiti sa acopere doua tronsoane pentru a proteja afacerile clientilor lor.

SPIONAJUL INDUSTRIAL

SPIONAJUL INDUSTRIAL

Wikipedia spune ca "Spionajul industrial este o expresie folosită pentru a descrie spionajul realizat pentru scopuri comerciale, în loc de scopuri de securitate națională". Conform enciclopediei "La cel mai inofensiv nivel, termenul se referă la metode legale de examinare a publicațiilor, site-urilor web, autorizațiilor, etc pentru a determina activitatea unei corporații, până la metode ilegale, cum ar fi: șantajul, supraveghere tejnologică, mituire sau violență.

STRATEGII DE SECURITATE

STRATEGII DE SECURITATE

Nimic nu ar trebui sa fie mai important pentru o companie care tocmai s-a ridicat indeajuns de mult incat a inceput sa deranjeze, decat securitatea informatiilor pe care le foloseste. Majoritatea firmelor de detectivi se rezuma sa actioneze ca niste sateliti ai firmelor de recuperari creeante si nu ofera solutii integrate. O companie in crestere are insa nevoie de mai mult decat atat, iar detectivii pot fi folositi si pentru asigurarea securitatii interne a unei entitati care considera ca poate fi tinta unor amenintari.

CONFIDENTIALITATE

CONFIDENTIALITATE

La fel ca orice firma de profil ne laudam cu asigurarea confidentialitatii. In afara de lauda, noi am creeat un sistem de lucru special pentru a putea sa garantam in proportie de 100% faptul ca datele obtinute pentru un client de catre detectivii nostri vor ajunge numai in posesia clientului respectiv. De asemenea, am dezvoltat un mecanism care ne ajuta sa reusim sa pastram secretul cu privire la beneficiarii finali ai unui anume contract chiar si in fata detectivilor care lucreaza la cazul respectiv.

SOLUTII INTEGRATE

SOLUTII INTEGRATE

Blackwater Intelligence este mai mult decat o firma de detectivi particulari sau un broker care le furnizeaza clientilor un anume numar de detectivi atestati. Noi furnizam solutii integrate de intelligence pentru clientii pe care ii consideram partenerii nostri. Suntem mai mult decat un broker de detectivi deoarece informatiile stranse de detectivi sunt analizate de grupe complexe de analisti care extrag exact ceea ce clientii nostri au nevoie.