Teste pentru femei adulterine

suspectată că ar înşela.

 

Omul care face aceste lucruri posibile este Jack Knowles, cunoscut drept tânărul Englishman. A lucrat cu foarte mulţi bărbaţi până acum, de toate vârstele, şi a reuşit să strângă o mică avere.

Barbatul angajat îşi exersează tehnicile de mare seducător asupra femeilor în cauză. Dacă ele răspund avansurilor acestora, iubitul este imediat înştiinţat şi relaţia este dizolvată. Dacă, în schimb, femeia îl respinge pe bărbatul-macho, atunci este cât se poate de clar că este de încredere şi că relaţia poate evolua mai departe.

Acest lucru i s-a înâmplat şi lui Jack, în timpul facultăţii. S-a despărţit de iubita lui, după 2 ani de relaţie. Credea că este sufletul-pereche pentru el, dar nu a fost să fie aşa.

La ceva timp după această întâmplare, pe când era într-un bar, a fost abordat de către un alt client al barului care i-a cerut clar şi răspicat să îl ajute într-o problemă conjugală.

Acesta credea că totul este pierdut între ei, iar Jack putea să joace acest rol de cuceritor cu iubita lui. A fost plătit cu 150 de dolari pentru această mişcare.

Aflându-se amândoi cam în aceeaşi situaţie, Jack a acceptat să îl ajute. Din nefericire, partenera respectivului l-a respins pe omul nostru, Jack, care le-a salvat relaţia celor doi.

După acest caz, Jack a avut un moment de sclipire şi a văzut oportunitatea unei afaceri bănoase. În decembrie 2009 a realizat un site, şi-a făcut reclamă, iar clienţii nu au întârziat să apară.

Acum, nici nu mai are nevoie de reclamă, căci îl ştie prea multă lume.

De-a lungul timpului, Jack a cunoscut multe tipuri de oameni, de cupluri, trădări şi iubiri absolute. A fost solicitat chiar şi de lesbiene sau gay. Dacă pe unele le consideră prea ciudate, le refuză.

Prietenele pe care le-a avut până acum nu au fost geloase, ele îi înteleg meseria, plus că le-ar putea "verifica" la orice oră.

Jack spreă că va întâlni şi marea lui dragoste, căci nu şi-a pierdut speranţa, deşi a văzut în jurul său multe decepţii în amor.

Apropo.ro - 22 februarie 2012

Prev Cherie Blair interceptata ilegal
Next Detectivii particulari cer datele datornicilor in instanta
Mr Hoang

Leave a comment