Detectivi pentru tanarul disparut din Chisineu-Cris

nici măcăr până astăzi şi asta în ciuda nenumăratelor eforturi pe care le-a fă­cut familia sa pentru a-l găsi.
Zvonurile care au apărut până acum despre Mihai s-au dovedit a        fi neîntemeiate iar toate pistele pe care s-a mers au fost complet false. Familia sa susţine chiar că de la data dispariţiei a fost hărţuită, multe persoane arătându-i chiar pe ei drept principali vinovaţi pentru dispariţia băiatului.
„Am auzit chiar că noi luăm legătura cu el sau că îl ţinem ascuns prin casă, nimic mai neadevărat. Numai noi ştim prin ce am trecut iar nimic nu ne-ar bucura mai mult decât să ştim că Mihai este bine şi în viaţă. Am fost contactaţi chiar şi în ziua de Anul Nou de aşa-zişi ziarişti care au încercat să abuzeze de slăbiciunea noastră”, au povestit surse din rândul fa­miliei Mălăeş
Tot pe seama dramei familiei Mălăeş, mulţi au încercat să obţină pro-fit.  „Au fost tot felul de persoane care ne-au contactat şi care contra cost s-au oferit să ne ajute cu diferite servicii. Şi mă refer aici la detectivi particulari care au venit cu tot felul de soluţii şi cărora le-am plătit serviciile foarte scumpe dar care la final nu au venit cu ni­mic concret”, au mai povestit apro­piaţii.
Din luna octombrie, anul 2010, pentru familia Mălăeş, viaţa nu mai este la fel. Cu toţii se gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă Mihai nu ar fi ple-   cat de acasă, la majoratul colegei sale, în acea seară fatidică. În speranţa că cineva le va mai întinde o mână de ajutor cu o informaţie sau cu vreun sfat, rudele sale au creat o pagină specială de facebook. Şi aici apar nelămuriri.
„Am încercat să îi contactăm astfel pe toţi prietenii lui Mihai chiar şi pe cei care au fost prezenţi la majorat în noaptea evenimentului. Mulţi au refuzat invitaţia de a vizualiza profilul făcut de noi. Nu putem să nu ne gândim că le e teamă de ceva sau că au ceva de ascuns”, au mai afirmat rudele.
Şi pentru că astăzi Mihai ar fi trebuit sărbătorit în familie, rudele sale s-au gândit să organizeze un eveniment deosebit, în speranţa că de undeva Mihai va vedea sau va auzi de gestul lor. În cursul zilei de astăzi, cei apropiaţi lui se vor întâlni pe stadionul din Chişineu-Criş unde vor da drumul la 20 de baloane inscripţionate cu numele lui Mihai.

 

Glasul Aradului - 12 ianuarie 2012

Prev Dupa 20 de ani de casatorie, sotul adulter plateste toata viata
Next Cherie Blair interceptata ilegal
Mr Hoang

Leave a comment