Dupa 20 de ani de casatorie, sotul adulter plateste toata viata

acuzatie. Iar probele sunt obtinute cu ajutorul detectivilor particulari, care au incasari spectaculoase de cand s-a schimbat legea.

 

Dupa 21 de ani de casnicie, si cu doi copii adolescenti, o femeie si-a vazut toata viata data peste cap. Banuia ca sotul o inseala si a vrut sa fie sigura. Asa ca a angajat un detectiv particular, care i-a adus dovezile necesare, iar acum isi da sotul in judecata.

Alta femeie, pe care barbatul, dupa 24 de ani de casatorie, a parasit-o pentru alta, mai tanara, vrea sa divorteze. Chiar daca e nefericita, noul Cod Civil o avantajeaza. La proces, ea trebuie sa vina cu probe furnizate de o firma de detectivi particulari.

Practic, cei care au minimum 20 de ani de casatorie pot cere judecatorilor stabilirea unei rente viagere, a unei sume de bani, pe care partenerul infidel va fi obligat sa o achite lunar.

Ca sa prezinte dovezi in instanta, sotii sau sotiile cer ajutorul detectivilor particulari.

Inarmati cu probe concrete, inclusiv filmulete sau inregistrari audio, partenerii inselati pot capata in instanta despagubiri care depind de bunurile pe care le detin cei doi soti si de veniturile lunare care intrau in casa inainte de pronuntarea divortului.

 

ProTV - 9 februarie 2012

Prev BBC a cheltuit peste 300.000 de lire pe detectivi particulari
Next Detectivi pentru tanarul disparut din Chisineu-Cris
Mr Hoang

Leave a comment