Vicepreşedintele CJ Iaşi: Avem de-a face cu răzbunări politice

supraveghere în biroul lui şi al colegului său Victor Chirilă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.  Adăscăliţei a mai spus că va cere demisia şefului poliţiei de ordine publică.

"Avem de-a face cu răzbunări politice. Nu am probleme dacă sunt urmărit pentru ca mi-am asumat calitatea de persoană publică. În Iaşi se conturează adversari politici grupuri de interese care acţionează în acest fel. Eu personal, mâine, voi cere demisia actualului şef al poliţiei de ordine publică care păzeşte sediul Consiliului Judeţean, care cred că avut cunoştinţă despre aceste implantări de camere video în birourile noastre. Un om politic e tot timpul urmărit. Eu sunt de 10 ani în politica locală şi nu am fost acuzat de nicio infracţiune", a declarat Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Constantin Adăscăliţei spune că a fost chemat la DNA imediat după ce colegul său Victor Chirilă a descoperit camerele de supraveghere.

"Da, am fost chemat la DNA în timpul descoperilor ne-a invitat să stabilim anumite lucruri. Noi avem de stabilit care au fost paşii legali, dacă i-au parcurs domniile lor şi doi nu ni s-a comunicat nimic am descoperit dintr-un noroc . Probabil că şeful DNA Iaşi vedea în direct ce se întâmpla", a declarat Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Realitatea TV

Prev Scandal cu spioni la Iaşi: şefii CJ, interceptaţi la serviciu
Next SRI verifică toate birourile şefilor din Consiliul Judeţean Iaşi
Mr Hoang

Leave a comment