PROTECTIA DATELOR

Informatiile confidentiale de afaceri ale unei firme sunt bunul cel mai de pret pe care aceasta firma trebuie sa il apere. Detectivii Blackwater Intelligence eu experienta si pregatirea necesara pentru a proteja firmele impotriva spionajului industrial. O serie intreaga de produse sunt necesare, iar toate acestea nu fac decat sa garanteze ca afacerile companiei client nu vor fi afectate de vreun concurent care a apelat la serviciile unui spion industrial.

Protectie informatii

Testele de integritate ca sunt necesare pentru stabilirea gradului de coruptibilitate al unui angajat. Testarea angajatilor nu este un moft. Daca un angajat prezinta o predispozitie pentru furt sau tradare, mai devreme sau mai tarziu acesta va fi expus riscului si va ceda. Consecintele pot sa fie devastatoare si nu pot fi lasate pe seama "flerului" vreunui angajat de la resurse umane.

Deparazitarile electronice sunt la randul lor importante pentru a vedea daca cineva incearca sa efectueze interceptari ilegale. Detectarea micfofoanelor sau a altor mijloace de interceptare este importanta pentru ca, desi probabilitatea existentei lor este mica, in cazul in care exista produc daune ireparabile.

In afara de acestea, un alt produs al detectivilor nostri se refera la securizarea impotriva programelor de calculator utilizate in spionajul industrial. Totodata, detectivii au elaborat un test si pentru partea publica a retelei informatice a unei companii - site-ul web.

O pagina de internet poate fi periculoasa deoarece poate contine informatii, aparent nevinovate, care sa fie insa in sprijinul unui spion economic. Totodata o pagina de internet, daca administratorul ei nu este atent, poate contine informatii ascunse care sa aiba caracter confidential. Detectivii nostri au creeat un stanard de cercetare a unei pagini de internet si de verificare a computerelor unei companii, aceste doua elemente fiind extrem de importante in elaborarea unei stragegii de protectie a informatiilor interne.

De asemenea, la cerere, detectivii pot sa intervina pentru a afla cine a vandut o anumita informatie. Aceste date se identifica in urma unor procedee complexe care includ scanarea sistemelor informatice si analizarea circuitului de informatii din interiorul unei companii.

Prev FILAJUL PROFESIONIST
Next OPERATIUNI SUB ACOPERIRE

comments (128704)

avatar
Bennyimind - July 28, 2017

wh0cd310187 azithromycin online pharmacy zoloft zetia trileptal bupropion vermox

avatar
essay writing service - July 28, 2017

That is a leader for brand new authors. essay writing service

avatar
KennethTed - July 28, 2017

wh0cd535147 propecia buy proscar celebrex amoxicillin online

avatar
Bennyimind - July 28, 2017

wh0cd116427 revia pills

avatar
KennethTed - July 28, 2017

wh0cd341387 cipro tamoxifen lasix buy online albuterol zestoretic erythromycin

avatar
Bennyimind - July 28, 2017

wh0cd860267 learn more here elocon yasmin pastillas anticonceptivas

avatar
argumentativeessay - July 28, 2017

Read these free resources offered by the National Writing Project! Argumentative Essay

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd666507 buy precose micardis hyzaar

avatar
KennethTed - July 27, 2017

wh0cd147627 cymbalta by mail toradol 10mg

avatar
Bennyimind - July 27, 2017

wh0cd472747 generic for diflucan advair mail order

Mr Hoang

Leave a comment