TESTE DE INTEGRITATE

TESTE DE INTEGRITATE

O componenta deosebit de interesanta a sistemului de protectie contra scurgerii de informatii se refera la gradul de incredere acordat angajatilor fiecarei institutii in parte. Detectivii Blackwater Intelligence au dezvoltat un sistem bine pus la punct de prevenire. Din acest sistem, testele de integritate reprezinta un aspect important.

DEPISTARE INTERCEPTARE

DEPISTARE INTERCEPTARE

Reusim sa depistam peste 1000 de modele de microfoane spion, camere wirless, camere pe fir, camere infrarosu, camere cu emisie prin reteaua electrica, dispozitive de interceptare a telefonului fix, etc. Experienta covarsitoare a detectivilor care urmeaza sa efectueze aceste operatiuni face ca identificarea microfoanelor spion si a celorlalte dispozitive ilegale de interceptare sa fie facuta in conditii de maxim profesionalism.

VERIFICARE COMPLEXA

VERIFICARE COMPLEXA

Este vorba despre o verificare informativa care cuprinde foarte multe date, adunate de un detectiv privat. Este recomandata in cazul in care vrem sa obtinem informatii despre oameni de afaceri extrem de activi, despre grupuri de oameni de afaceri sau despre firme care au o activitate deosebit de mare.

VERIFICARE INFORMATIVA

VERIFICARE INFORMATIVA

Verificarea informativa este efectuata de detectivii nostri atat de bine incat nu este scapata din dosarul informativ absolut nicio informatie relevanta. Detectivii actioneaza cu maxim de profesionalism pentru a descoperi date noi despre un partener de afaceri pe care clientii cred ca il cunosc sau pentru a rascoli trecutul unui potential partener pe care clientii vor sa il verifice inainte de a demara un business comun.

O ZI DE FILAJ

O ZI DE FILAJ

Preturi detectivi pentru o singura zi de filaj sau pentru operatiuni de mai scurta durate este usor mai mare decat al pachetelor predefinite. Inainte de a comanda o singura zi de filaj este bine sa consultati un aget de vanzari sau un detectiv pentru a fi siguri ca problema dumneavoastra se poate rezolva atat de repede. 

FILAJ ROYAL VIP

FILAJ ROYAL VIP

Acest pachet este unul special elaborat de detectivii nostri pentru clientii din categoria corporate si premium. Este un produs de exceptie, unic pe piata din Romania. Detectivii nostri sunt gata sa realizeze filajul pe care l-ati vazut doar in filme. Cu toate acestea, detectivii nu vor sa va incaseze numai banii, scopul lor fiind acela de a va rezolva problemele.

FILAJ PREMIUM

FILAJ PREMIUM

Pachetul de Filaj Premium oferit de detectivii Blackwater Intelligence este unul dintre cele mai profesionist realizate produse de pe piata. Echipe complexe de detectivi urmeaza sa urmareasca pentru dumneavoastra un subiect extrem de activ, care se deplaseaza foarte des si care ar  putea banui faptul ca este urmarit.

FILAJ STANDARD

FILAJ STANDARD

Pachetul de Filaj Standard oferit de detectivii nostri este perfect pentru cazurile in care "vectorul" nu este o persoana care circula foarte mult si nici nu face parte din acea categorie de oameni care considera ca ar putea fi tinta unui filaj. Detectivii urmeaza sa tina sub observare persoana vizata vreme de cinci zile, cate opt ore pe zi.