DOTAREA FOTO A DETECTIVILOR

 Detectivi Particulari Filaj
Aceasta este imaginea de ansamblu pe care o veti primi de la orice firma de detectivi. Este cea mai departata imagine de ansamblu. Bineanteles, daca un detectiv a ales sa stea la o asemenea distanta (400m) inseamna ca este bine dotat din punct de vedere tehnic sau ca are alti colegi mai aproape de persoana urmarita.
 Detectivi Filaj
Si aceasta imagine poate fi obtinuta de aproximativ 90% din firmele de pe piata de investigatii. Este o imagine de ansamblu in care puteti sa vedeti care sunt toate detaliile "tabloului" in care se desfasoara actiunea. Este utila si poate fi realizata usor. Totusi nu se distinge decat ansamblul, detaliile lipsind aproape de tot.
  
Detectivi Filaj
O asemenea imagine va poate fi oferita numai de 50% din firmele de pe piata, calitatea fiind mai buna. In lipsa de altceva un aparat fara obiectiv detasabil poate fi folosit de detectivii amatori, dar daca doriti calitate solicitati scule profesioniste care sa transforme poza in proba acceptata de o instanta de judecata.
   
Detectivi TeleobiectivAproape in 25% din cazuri exita resurse si pentru asa ceva. Detectivii pot deja sa distinga trasaturi. Prin prelucrari tehnice pe calculator o asemenea imagine ar putea reprezenta o proba in fata unei instante de judecata care ar avea curajul si mai ales rabdarea sa analizeze o astfel de fotografie. De obicei avem nevoie de lucruri clare. 
   
Detectivi Particulari
Deja aici numai firmele de detectivi care se respecta pot sa vina cu asa ceva si asta numai in cazuri limitate. Pentru a obtine asa ceva este nevoie de o investitie decenta si de mult profesionism. De multe ori aparatura reprezinta cheia succesului. Oricum un detectiv adevarat ar dori un pic mai mult si ar avea nevoie de mult mai multe detalii. 
 Detectivi Particulari
Acest tip de imagina il puteti gasi numai la detectivii Companiei de Anchete si Filaj. Asta este motivul pentru care suntem cei mai buni. Avem cea mai buna aparatura, cei mai buni detectivi si putem lucra in orice conditii.
Next DEPISTAREA MICROFOANELOR
Mr Hoang

Leave a comment