DETECTAREA MICROFOANELOR SPION

DETECTAREA MICROFOANELOR SPION

Dupa ce am detectat si anihilat zeci de microfoane spion si camere video disimulate am incercat sa clasificam frecventele pe care acestea opereaza. Detectivii au analizat fiecare microfon spion gasit, au "disecat" fiecare camera video wirless pentru a deveni din ce in ce mai buni in munca pe care o fac. Nu exista dispozitive ilegale de interceptare pe care sa nu le putem detecta cu cea mai moderna tehnica de pe piata.

DEPISTAREA MICROFOANELOR

DEPISTAREA MICROFOANELOR

Pentru a depista microfoanele spion, camerele ascunse sau orice dispozitiv disimulat de interceptare detectivii nostri folosesc cea mai tare tehnica existenta. Detectivii sunt antrenati special pentru aceste proceduri si au intalnit o multime de situatii in care a fost nevoie de interventia lor. Ei au vazut mii de microfoane si mii de camere video ascunse, asa ca pot sa spuna cu exactitate care zona este in pericol de a fi penetrata si care nu.

DOTAREA FOTO A DETECTIVILOR

DOTAREA FOTO A DETECTIVILOR

Dotarea foto este unul dintre cele mai importante segmente in momentele in care detectivii particulari efectueaza filaj. Este imperios necesar ca detectivii sa aiba la dispozitie cele mai bune aparate foto si mai ales cele mai bune teleobiective. Nu toate firmele de detectivi detin aparatura necesara pentru a face ceea ce dumneavoastra veti vedea in continuare. Aparatura este folosita de detectivii nostri numai in sprijinul clientilor nostri.